fredag, november 19

Cherry On Top Award

 Två dagar, två awarder! De finfina personer med finfina bloggar som varit finfina nog att skänka även mig en liten finfin award är Tvillingarnas bokbuffé och Lovisa! (Det blev nog en aning FÖR finfint där ;)



Nu blev det däremot svårare, för det är meningen att jag ska nämna mina tre favoritförfattare och någon bra bok de skrivit. Jag avskyr sånt här! Jag kan helt enkelt inte förmå mig att välja endast tre, när de är så oändligt många  som står mig nära. J. K. Rowling som skrivit Harry Potter- böckerna (vem vet inte det?) tror jag dock att tar en definitiv plats på min lista, och så antar jag att Maria Gripe och hennes Skugg- serie också platsar där, men... Jag har nu nämnt en fantasy-författare och en författare till lite äldre och fina böcker, så första platsen för riktigt alldagliga ungdomsböcker tror jag att jag ger sådär lagom nonchalant till Mikael Niemi som skrivit bl.a. Skjut apelsinen. Ta dock inte detta allt för allvarligt, för jag har så många böcker i min "attläsahög" som lär vara förskräckligt bra, att jag tror att min lista kommer att se helt annorlunda ut om en månad.

Nu blir det om möjligt ännu svårare, för jag ska ge vidare awarden åt fem andra bloggar. Nu är det då så, att jag redan nominerat en massa fina bloggar till Beautiful blogger award, och eftersom de bloggarna redan fått en award av mig blir de tyvärr utan denna gång. 

och
är de fem lyckliga som får en award av mig!



Såhär fungerar det:

Tacka den du har mottagit prisen ifrån.

Kopiera prismärket till din blogg.
Berätta vilka 3 författare du räknar bland dina favoriter, och nämn en favoritbok per författare.
Skicka awarden vidare till 5 mottagare som du tycker förtjänar den.



3 kommentarer:

Linnea sa...

Tack så jättemycket! Gjorde min dag :D

Addikoko sa...

Tack, tackar, tusen tack! Jag blev verkligen glad när jag såg det:D

Frida sa...

ÅH man bugar och niger! Tack så mycket! <3 :D